• Taxi voor een avondje uit

  Een avondje uit met een groep vrienden en vriendinnen is helemaal compleet wanneer je wordt gebracht en gehaald door onze luxe 8-persoons minibus. Bestel bij ons ook uw taxi van en naar Ahoy!Ontspannen een avondje uit naar Ahoy? Bestel onze comfortabele groepstaxi (luxe taxibus) om u van en naar Ahoy te brengen.

  Reserveer Groepstaxi Rotterdam

 • Groepstaxi Rotterdam is ook ideaal voor uw taxivervoer van en naar Schiphol, Rotterdam Airport of iedere andere luchthaven. Laat u in onze luxe taxibus comfortabel vervoeren naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven of een andere luchthaven.

 • Groepstaxi Rotterdam verzorgt het vervoer van en naar Rotterdam The Haque Airport, Amsterdam Airport Eindhoven Airport en alle andere Nationale en Internationale Luchthavens met ruime taxibussen die ook aangepast zijn voor het vervoer van rolstoelen en scootmobielen.

  De bussen zijn voorzien van een elektrische lift voor het vervoer van rolstoelen en hebben een verlaagde instap voor het vervoer van ouderen.

  Wij verzorgen dit vervoer in de regio Zuid-Holland.

 • Reserveer een taxibus

 • Bereken uw ritprijs

 • Voor vervoer naar een vliegveld bent u bij ons op het juiste adres. U kunt bij ons kiezen tussen uiteenlopende diensten die de klant als uitgangspunt neemt. Indien u van te voren wilt weten welke kosten u kunt verwachten dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch naar Groepstaxi Rotterdam verstuurd. Zodra u een aanvraag heeft ingediend, ontvangt u binnen 24 uur een e-mail retour met daarin een passende aanbieding.

  Een offerte aanvraag is geheel vrijblijvend en GRATIS en duurt slechts enkele minuten! Als u akkoord bent met het aanbod dan kunt u de taxi reserveren met het reserveringsformulier. Begin meteen met uw offerteaanvraag.

  Of bereken uw ritprijs. Bij akkoord kunt u direct uw taxi reserveren of direct online uw taxibus reserveren en betalen via iDeal, PayPal of Creditcard. Wij wensen u een goede reis.