• Taxi voor een avondje uit

  Een avondje uit met een groep vrienden en vriendinnen is helemaal compleet wanneer je wordt gebracht en gehaald door onze luxe 8-persoons minibus. Bestel bij ons ook uw taxi van en naar Ahoy!Ontspannen een avondje uit naar Ahoy? Bestel onze comfortabele groepstaxi (luxe taxibus) om u van en naar Ahoy te brengen.

  Reserveer Groepstaxi Rotterdam

 • Groepstaxi Rotterdam is een onderdeel van Stadstaxi Rotterdam en heeft meer dan 30 jaar taxi ervaring in de regio Rotterdam. Overal in de regio Rotterdam en daarbuiten kunt u gebruik maken van de groepstaxi's.

  De groepstaxi’s rijden in de regio Rotterdam en aangrenzende gebieden zoals: Rotterdam ( Zevenkamp, Ommoord, Alexanderpolder, Nesselande, Hoogvliet, Maasvlakte, Botlek ), Maassluis, Maasland, Midden-Delfland ( Pijnacker-Nootdorp), Delft, Delfgauw, Nootdorp, Vlaardingen, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Lansingerland ( Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs ), Zevenhuizen, Krimpenerwaard ( Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan Den IJssel, Lekkerkerk, Barendrecht, Ridderkerk.

  Groepstaxi Rotterdam is dé taxi voor Rotterdam. Wij rijden met het Airport Rolstoelvervoer door heel het land en ook naar nationale luchthavens en internationale luchthavens. Voor verdere informatie bel naar telefoonnummer (010) 818 28 23. U kunt telefonisch of via internet een groepstaxi voor een groepsrit bestellen of een airport groepsrit . Ook kunt u van en naar (inter)nationale luchthavens met Groepstaxi Rotterdam.

  Voor prijsberekening en online een groepsrit naar een airport reserveren kunt u gebruik maken van onze applicatie.

 • ◾Rolstoelvervoer

  ◾Groepsvervoer

  ◾Ouderenvervoer

  ◾Taxibus met verlaagde instap

  ◾Ruimte voor maximaal 4 passagiers met rolstoel

  ◾Het is mogelijk om in uw rolstoel te blijven zitten

  ◾Onze taxibus is voorzien van een elektrische lift

  ◾Wij kunnen ook scootmobielen vervoeren

  ◾Vervoer op Maat