• Taxi voor een avondje uit

  Een avondje uit met een groep vrienden en vriendinnen is helemaal compleet wanneer je wordt gebracht en gehaald door onze luxe 8-persoons minibus. Bestel bij ons ook uw taxi van en naar Ahoy!Ontspannen een avondje uit naar Ahoy? Bestel onze comfortabele groepstaxi (luxe taxibus) om u van en naar Ahoy te brengen.

  Reserveer Groepstaxi Rotterdam

 • De ruime luxe taxibussen van Groepstaxi Rotterdam zijn speciaal ingericht voor het vervoer van groepen. De taxi's zijn van alle gemakken voorzien en kunnen zelfs rolstoelen, en scootmobielen vervoeren. Onze taxibussen hebben een verlaagde instap voor mensen die moeilijk ter been zijn.

 • Op dagelijkse en periodieke basis verzorgt Groepstaxi Rotterdam diverse vormen van groepsvervoer. Wij hebben ruime ervaring in het deur tot deur vervoer van schoolgaande kinderen, cliënten met een beperking, leerlingen in het speciale onderwijs, ouderen en andere groepen. Groepstaxi Rotterdam beschikt over een groot aantal verschillende voertuigen en biedt daarom vervoer op maat. Van taxibus en minibus tot rolstoelbus.

  Onze luxe taxibussen zijn speciaal ingericht voor het vervoer van groepen. De taxi's zijn van alle gemakken voorzien en kunnen zelfs rolstoelen, en scootmobielen vervoeren. Onze taxibussen hebben een verlaagde instap voor mensen die moeilijk ter been zijn.

  Reserveer direct groepsvervoer of groepsvervoer naar een vliegveld tegen goedkopere vaste prijzen. Vooraf weten wat dit kost! Doe een offerteaanvraag.

  Zoekwoorden: groepsvervoer, leerlingenvervoer, instellingenvervoer, ouderenvervoer, rolstoelvervoer, BSO-NSO vervoer, deur tot deur vervoer, uitstapjes, kinderfeestje, vrijgezelenfeest.

 • Reserveer een taxibus

 • Volkswagen Transporter
  OptiesDriepunts gordel
  Airco
  Aantal passagiers8
  Aantal koffers8
 • Mercedes Vito
  OptiesDriepunts gordel
  Airco
  Aantal passagiers8
  Aantal koffers8